Selecteer een pagina

Levering

U heeft het recht alles ongedragen, compleet, niet beschadigd en ongewassen te retourneren binnen een termijn van 14dagen na uw aankoop. Erotieker.be betaald u het volledige bedrag terug in de vorm van een tegoedbon exclusief de verzendkosten.

Uitsluiting van herroepingsrecht

Wegens hygiƫnische redenen kunnen verschillende artikelen niet worden teruggenomen indien de zegel verbroken is of het artikel uit de verpakking is gehaald, zoals o.a.: strings, tepelspeeltjes, kousen, slips, sexspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact). DVD mogen niet geopend zijn en de veiligheidsverpakking mag niet verwijderd zijn. Promotie artikelen en einde stock kunnen uiteraard nooit geretourneerd worden.

U kunt de bestelling terugsturen nadat u e-mail contact hebt gehad naar volgende adres: info@erotieker.be

Wij verzoeken u bij de retourzending u gegevens bij te voegen en welke artikelen u terug stuurt. Graag ook uw ordernummer vermelden zo kunnen we alles vlot laten verlopen. Lees zeer aandachtig de uitsluiting van herroepingsrecht. Wanneer wij een zending ontvangen die uitgesloten is van het herroepingsrecht kunnen we deze niet vergoeden. Wanneer u de goederen dan toch terug wil, zullen er verzendingskosten in rekening worden gebracht wanneer je deze terug wil ontvangen.

Indien twijfel of vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@erotieker.be

Garantie na levering

Wij geven volledige garantie op alle fabricagefouten, mits deze binnen 3 dagen na levering worden aangemeld. Alleen onbeschadigde artikelen in originele verpakking worden geaccepteerd (mits uitzondering van defecte producten)! Voor de goede ontvangst adviseren wij u deze artikelen per aangetekende post aan ons te retourneren!